Arrangementen Lemsteraak vermaak 2017


Bedrijfsuitje

Een van onze meest verzorgde arrangementen is het bedrijfsuitje, want de Lemsteraak "ZA 1 De Jager" leent zich hier uitstekend voor.
Het schip is stabiel en ruim, waardoor alle opvarenden zich op hun gemak voelen en het zeilen op een van de mooiste en snelste platbodems van Nederland, de Lemsteraak, optimaal kunnen beleven. De catering word geheel naar uw wensen ingevuld.

Ladiesday

LemsteraakVermaak heeft de afgelopen jaren regelmatig met groot succes groepen gevaren die geheel bestaan uit ladies.
De uitdagende sfeer in combinatie met de stabiele eigenschappen van de Lemsteraak "ZA 1 De Jager" staan garant voor een onvergetelijke ervaring. De sportieve uitdaging om met de meervoudig Nederlands kampioen te varen ligt binnen handbereik!
Wij maken de dag voor u op maat: uw wens is onze uitdaging!

Teambuilding

Om de Lemsteraak ZA 1 optimaal te zeilen moeten alle acties perfect op elkaar afgestemd zijn. We beginnen met de basis en gaan dan opbouwen in lijn met uw bedrijfssettings naar het hoogst haalbare rendement.
Teambuilding in al haar facetten is hierbij het uiteindelijke resultaat.

Matchrace

Het is mogelijk om met twee schepen van LemsteraakVermaak tegen elkaar een of meer races te varen. Deze uitdaging betekent veel actie en teamwork op het scherpst van de snede met als doel: winnen!
Uiteraard staat sportiviteit in combinatie met gezelligheid op hoog niveau hierbij voorop!

Netwerkdag

Op de Lemsteraak "ZA 1 De Jager" van LemsteraakVermaak kunt u met uw gasten in besloten sfeer onder nautische omstandigheden contacten op- en uitbouwen.< br/> Dit is voor de toekomst van uw bedrijf van grote waarde. Het luxe schip leent zich mede vanwege de aanwezigheid van een groot beeldscherm ook voor vergaderingen en (bedrijfs)presentaties.< br /> Uiteraard stemmen wij de cateringmogelijkheden geheel af op uw wensen.

Candle light Tour

Hoe mooi is het om op de Lemsteraak "Za 1 De Jager" van LemsteraakVermaak aan het eind van de dag naar de maan toe te varen? U kiest een mooie zomerse avond om de zon in het IJsselmeer te zien zakken en de maan te zien opkomen. Voor deze last minute beslissing kunt u gerust bellen!

Vergadering / Presentatie / Wijnproeven

U wilt eens wat anders dan op binnen in uw kantoor een vergadering beleggen of een presentatie doen…
Onderdeks zijn er in de Lemsteraak "ZA 1 De Jager" van LemsteraakVermaak ruime zitmogelijkheden en een groot beeldscherm om in een sportieve, inspirerende ambiance te vergaderen of presentaties te geven.< br/> Ook kunnen wij voor u in deze intieme sfeer een wijnproeverij regelen.
In overleg met u verzorgen wij dit graag

Trouwen op een Lemsteraak

Op de lemsteraak "ZA 1 De Jager" van LemsteraakVermaak varen wij bruid en bruidegom met een aantal gasten voor de huwelijksplechtigheid naar De Walvisch op de Zaanse Schans. Op deze bijzondere locatie is de trouwplechtigheid aan boord van deze mooie Lemsteraak voltrokken.
Voor het bruidspaar en ons een prachtige en onvergetelijke dag!
Heeft u trouwplannen en wilt u iets bijzonders? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Dat het bijzonder is, hoeven wij u niet te vertellen…

Familiedag

Om uw familiecontacten te onderhouden en te verstevigen is het leuk om dit eens op een actieve manier te doen: op het water met elkaar bijpraten en genieten van zon en wind. Mogelijk in combinatie met een uitstapje naar mooie IJsselmeerdorpjes en door ons verzorgde catering.
Een heerlijke activiteit met de ruime Lemsteraak "ZA 1 De Jager van LemsteraakVermaak.

Managementdag

Als u met uw managementtteam van uw bedrijf een waardevolle dag wilt beleven zonder gestoord te worden door de buitenwereld, is de Lemsteraak "ZA 1 De Jager" van LemsteraakVermaak een fantastische optie. U gaat met elkaar het water op om in een besloten sfeer met uw mensen door te brengen.
Er is voldoende zitruimte benedendeks, een groot beeldscherm voor presentaties. Geheel in overleg kunnen we de dag voor u samenstellen en een uitstekende catering verzorgen. Geheel in overleg kunnen we de dag samenstellen en een uitstekende catering verzorgen.

Fleetrace

Met drie of meer Lemsteraken, kunnen wij voor u een zogenaamde fleetrace organiseren.
De schippers zullen vooraf hun bemanning instrueren waarna een of meer echte wedstrijden gevaren worden.
Teamwork, sportiviteit, gezelligheid zijn de uitdagingen van deze actieve dag, die mede door onze uitstekende catering een groot succes zal worden!