Mogelijkheden


Uw schipper is Erik Hermans

Mijn naam is Erik Hermans, geboren en getogen in Zaandam en ik ben uw schipper op de "ZA1 De Jager". In het dagelijks leven ben ik fysiotherapeut. Na jaren een kleinere Lemsteraak gevaren te hebben, heb ik dit schip in 2001 in eigen beheer gebouwd om er vooral in wedstrijden goed mee voor de dag te komen. Met bijna 20 jaar aan zeilervaring in Lemsteraken en met 7 gewonnen nationale titels, bent u bij mij in veilige en capabele handen.
Schipper Erik Hermans en zijn schippersmaat nemen u op de "ZA1 De Jager" van LemsteraakVermaak mee voor een onvergetelijke zeildag met uw familie, vrienden of zakenrelaties op het IJsselmeer. We kijken graag samen met u naar uw wensen en de vele mogelijkheden. Schipper Erik Hermans en zijn schippersmaat nemen u op de "ZA1 De Jager" van LemsteraakVermaak mee voor een onvergetelijke zeildag met uw familie, vrienden of zakenrelaties op het IJsselmeer.
We kijken graag samen met u naar uw wensen en de vele mogelijkheden.
Vanuit het pittoreske Monnickendam kiest u via de Gouwzee langs Marken en Volendam het ruime sop. U huurt de snelle Lemsteraak "ZA1 De Jager" van LemsteraakVermaak met schipper en bemanning en desgewenst een uitstekende catering.

LemsteraakVermaak biedt u een geheel nieuwe mogelijkheid op zeilgebied.

Uiteraard staan wij open voor uw wensen, ideeën en vragen. In samenspraak met u stellen wij graag een programma voor uw zeildag op maat samen. Met de "ZA1 De Jager" van LemsteraakVermaak kunt u koers zetten naar één van de fraaie IJsselmeerdorpjes Volendam en Hoorn, het eiland Pampus of de Bataviawerf in Lelystad.
Naast dagdelen kunt u de "ZA1 De Jager" van LemsteraakVermaak ook boeken voor een Candlelight tour, waarbij u tijdens een sfeervolle avondtocht geniet van de ondergaande zon.
Ook kunnen wij u de zeilsport met zijn vele facetten bijbrengen, bijvoorbeeld als bedrijfstraining.
Koers kan o.a. gezet worden naar één van de fraaie IJsselmeerdorpjes Volendam en Hoorn, het eiland Pampus of de Bataviawerf in Lelystad. Naast dagdelen is het ook mogelijk om de Lemsteraak vermaak te boeken voor de Candle- light tour. Een sfeervolle avondtocht, genietend van de ondergaande zon. De zeilsport met zijn vele facetten, kan u worden bijgebracht en het is mogelijk om dat in een bedrijfstraining met uw zaak op te zetten.

Wedstrijdje doen?

Voor de nog actievere inschrijvers organiseren wij enkele wedstrijdvormen. Bij het afhuren van twee of meer schepen is het mogelijk om 1 tegen 1 te varen, het zogenaamde matchracen.
Ook kunt u kiezen voor een start met alle schepen tegelijk op een vantevoren bekende baan. Dan ervaart u het zeilen op Nederlands mooiste platbodem, de lemsteraak, maximaal en beleeft u een onvergetelijke dag!

Brochure ZA1 de Jager

Schipper Erik Hermans op de ZA1 de Jager

Bel mij

  • * Is een verplicht veld.